MAM Бебешки шишета

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Филтри
на страница

34 продукт(а)

Mam е наложена марка на пазара, която предлага шишета за хранене с уникални функции и дизайн. В екипа на марката са включени специалисти от науката, технологията и медицината.

Качества

Въвеждането на нови пособия изисква търпение. Има случаи, в които бебешките нововъведения не се приемат добре от детето. Шишетата на Mam са разработени прецизно, за да направят преходът между кърменето и храненето с шише особено лесен. Проучвания потвърждават, че 94% от бебетата приемат Mam Silk Teat благодарение на патентованата си копринено мека повърхност. Ние от онлайн магазин Рая Тойс ще ви запознаем и с част от другите качества на бебешките шишета Mam:

  • Лесни за почистване – важен фактор особено при използване от новородени, тъй като ще трябва да се почиства няколко пъти дневно;
  • Биберон със система против колики – някои от шишетата на Mam имат тази функция, която намалява коликите с 80%, благодарение на интелигентната базова система за вентилация, която не позволява на бебето да поглъща въздух, докато пие.

Марката предлага шишета, подходящи за всички деца. Изборът на комплекти ще ви даде гъвкавост, тъй като винаги ще имате резервно шише на разположение. Закупуването на комплект от три броя ще ви излезе и по-изгодно от гледна точка на цената.