Fisher Price Бебешки шезлонги

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Филтри
на страница

1 продукт(а)

Бебешките шезлонги Fisher Price се люлеят нежно с естествените движения на бебето и вибрират успокояващо с натискането на бутон. Ако вашето мъниче е в игриво настроение, то висящите играчки ще го забавляват перфектно и ще го занимават дълго време. Детето ще протяга ръце към интересни дрънкулки, като по този начин развива фината моторика и укрепва мускулите. Меките материи и ярките цветове ще развият тактилните и зрителни способности на бебето. Успокояващите вибрации и нежното люлеене ще помогнат на вашето бебе да се чувства комфортно и щастливо.

Особености на бебешки шезлонги Fisher Price

Бебешките шезлонги се предлагат с разнообразни играчки тип тропическа гора, джунгла и други, които привличат вниманието на мъника, осигурявайки време за игри и забавления. Сред основните характеристики на продукта са:

  • вибро функция за сън и успокояване, която ще се погрижи за спокойствието на вашето дете;
  • 3-точковият предпазен колан позволява сигурна защита и гарантира безопасност дори по време на сън;
  • пружиниращите движения на рамката на шезлонга Fisher Price позволяват дребосъчето да се люлее с лекота;
  • мобилността и малките размери улесняват преместването и транспортирането;
  • специалните гумени подложки на краката на рамката осигуряват стабилността на креслото.

Можете да изберете и модел 2 в 1, който расте заедно с детето. Благодарение на иновативна технология, този стол може да се ползва дълго време, докато детето достигне тегло до 18 кг, като в същото време е подходящ и за новородени.

Защо да изберете Raya Toys

В онлайн магазина за детски продукти Raya Toys ще откриете всичко необходимо за вашето дете и грижите за него. Вземете уникален вибриращ шезлонг Fisher Price на страхотни цени, който ще ви помогне в отглеждането на мъника. Продуктите, които се предлагат в сайта ни, са с най-високо качество и позволяват безопасна употреба дори за най-малките. 

Благодарение на ярките цветове и интересни детайли, цялото внимание ще бъде съсредоточено върху шезлонга Fisher Price, превръщайки го в любима занимавка. Люлеене и забавни играчки ще забавляват малчугана по всяко време. С помощта на вибриращата функция на шезлонга ще можете лесно да го приспите, без да се налага да го взимате на ръце.