CHICCO продукти

Chicco е компания, чието име говори достатъчно. Нещо повече – превърнало се е в нарицателно. Създадена е през далечната 1958 г. От тогава е “отгледала” няколко поколения деца, улеснявайки грижите на техните родители. Създател на компанията е италианецът Пиетро Катели, който, още докато тя представлява просто прекрасна идея, решава да я кръсти на сина си Енрико (на галено той е наричан Кико, както се произнася и Chicco на италиански).

С годините Chicco се развива много добре и не спира да разширява продуктовата си гама. Към момента, компанията е представена в повече от 170 държави, като навсякъде по света е спечелила доверието на най-претенциозните клиенти – бъдещите и настоящи майки. Продуктите, предлагани от Chicco задоволяват всички ежедневни нужди на младия родител, свързани с бременността и отглеждането на новородени бебета и малки деца. В богатият им каталог може да намерите козметика, тоалетни и медицински принадлежности, шишета, биберони, залъгалки, играчки, дрешки, мебели и колички. Всичко, което ще ви е необходимо, за да отгледате рожбата си.

Преди да достигнат до детските ръчички, продуктите Chicco преминават през Chicco лаборатория, в която учени и изследователи събират необходимата информация от родители, лекари, детски градини и асоциации, анализират я и я използват компетентно, за да създадат идеалния бебешки продукт. А той е напълно безопасен, функционален, удобен за употреба, създаден с много любов и напълно вписващ се в прекрасният, цветен бебешки свят!

Всички Chicco продукти са одобрени от IDE (Instituto Dermatologico Europeo) – Европейския дерматологичен институт, тествани са дерматологично и микробиологично и носят минимален риск от алергии.

Вижте повече
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 175

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 175