Mayoral Рокли и поли

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Изборът на дрехи за момичетата е предизвикателство за всеки родител, тъй като правилното обличане на децата изгражда тяхната индивидуалност и чувство за стил. Затова ще е полезно да се обърнете към предложенията на Mayoral, които съчетават качество и голямо разнообразие от модели и цветове.

Защо да изберем Майорал

Създадена през 1941 година, испанската марка Mayoral е производител на бебешки и детски дрехи. Ние от онлайн магазин Рая Тойс ще ви улесним, като ви представим предимствата на Mayoral:

  1. Качествена изработка – изработката на качествено облекло за деца е мисия за Майорал, още със създаването ѝ. Mayoral е предпочитана в световен мащаб, тъй като влага в производството подходящи за детската кожа материи.
  2. Добри цени – ценовата листа на продуктите на Mayoral напълно отговаря на качеството. Предлагат се и чести разпродажби и намаления, които са характерни за Майорал.
  3. Принципи за устойчивост – с цел намаляване на замърсяването, Майорал прилага в изработката на детските облекла екологични практики. Използването на устойчиви тъкани, рециклирана пластмаса и оптимизирането на вътрешните ресурси щадят околната среда и ефективно се борят със замърсяването.

Видове рокли Mayoral

Марката предлага широк асортимент според сезона. Подходящи са за бебета и по-големи деца. Ще намерите:

  • Бебешки рокли – кожата на бебетата е изключително чувствителна. От Майорал съобразяват това и в изработката на дрехи подходящи за бебешка възраст включват материи, които не предизвикват раздразнение на кожата. Неслучайно в състава на роклите за бебета памукът е с най-висок процент;
  • Детски – с порастването си малките момиченца все повече имат желание да приличат на своите родители. От Майорал отчитат този факт и за да не разочароват малките госпожици следват модните тенденции при изработката на своите облекла. Предлагат се рокли за ежедневна употреба и официални поводи, с които малките момиченца ще изпъкнат със стил и качество.

Изборът на дрехи винаги трябва да е съобразен със сезона и марката предлага рокли с къси и дълги ръкави.

Както предполага есента, стиловите облекла са направени от по-плътни материи, а летните – от такива, които осигуряват прохлада и комфорт на момиченцата. Основните материи, които най-често ще срещнете са 100% памук или памук в съчетание с полиестер. 

За онези, които предпочитат поли, марката предлага широка гама от разнообразие, като отново обхваща различните възрастови периоди. При бебешките поли в изработката е включена регулируема еластична лента на талията, която осигурява по-добро прилепване. Ще намерите разкроени, дънкови, с малко тюл за по-добър визуален ефект и какво ли още не.