Конструктор LEGO Minecraft Селото на ламите 21188

Реф. номер
5702017156699
285,99 лв.
Изчерпан
Поръчай онлайн с безплатна доставка до адрес или офис на куриер - до 3 дни

Доставка до адрес или офис:

За поръчки до 100.00 лв до 1 кг

Спиди офис- 6.00 лв

Европът - 4.90 лв

Еконт Експрес - 6.50 лв

За поръчки над 100.00 лв с тегло до 10 кг

Спиди офис и Европът - безплатно

Еконт Експрес - провери тук

Такса Наложен платеж 1%

за пратки с начин на плащане

В брой при доставка

ПРИ ПРОМОЦИИ РОЖДЕН ДЕН RAYA TOYS, ЧЕРЕН ПЕТЪК И КОЛЕДНА КАМПАНИЯ СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА НАЛИЧНА СТОКА Е 10 РАБОТНИ ДНИ!

Описание и характеристики

Подарете на играчите на Minecraft® впечатляващ комплект, гарантиращ много забавление. LEGO® Minecraft The Llama Village (21188) съчетава приключенията на Minecraft с практическата креативност на LEGO тухлите, за да даде на деца на възраст 9 и повече години мега модулен комплект, който е идеален за игра и декорация за детската стая.

Играчите на Minecraft могат да пренесат своите творчески умения за изграждане в реалния свят с този вдъхновяващ комплект за игра, включващ класически актьорски състав от герои на Minecraft: пастир на лама, лама рицар, селянин от саваната, ковач, грабител, възмездител, лама, бебе лама и агне. Голямата лама, която децата ще изградят от LEGO тухли, се отваря, за да могат децата да изследват и персонализират напълно обзаведените стаи вътре. Отвън има животни, за които да се грижат, и 6 адаптивни модула, които могат да бъдат позиционирани навсякъде около ламата, между краката ѝ или дори на гърба ѝ. Когато разбойниците атакуват е време за бойни сцени – децата ще използват своето тайно оръжие, което кара голямата лама да „плюе“ по враждебните тълпи!

Комплект Creative Minecraft® – LEGO® Minecraft The Llama Village е пълен с герои, аксесоари и функции, които вдъхновяват творческо изграждане, ролеви игри и приключения, развихрящи въображението.

Много начини за игра: Къщата на ламите се отваря за ролева игра в различни стаи. Отвън има животни, за които да се грижат децата, както и 6 персонализирани сгради, които могат да бъдат разположени почти навсякъде. Възможностите са толкова много!

Отлична идея за подарък за малките почитатели на видео играта Minecraft.

Комплектите Lego Minecraft пренасят страхотния въображаем свят от видеоиграта в реалния свят, като дава възможност децата сами да измислят свои забавления и приключения с любими герои.

Размери: 31 х 30 х 30 см

Брой части: 1252

Подходящо за деца над 9-годишна възраст.

Технически данни
Търговска марка Lego
Вносител Раяленд ООД
Общо тегло с опаковка в кг 2.185000
Специални цени No
Герой/Серия LEGO Minecraft
Цвят Многоцветен
Изработено от Пластмаса
Брой части Над 1000
Точен брой части 1252
Подходящо за За всички деца
Мнения и рейтинг
Оставете мнение:
Вашата оценка
Колко ще струва доставката?

Купи на вноски

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Безлихвен кредит със срок на изплащане 6 месеца не се прилага за продукти с промоционална или специална цена, както и при намаление с VIP карта.

Може да харесате също
Конструктор LEGO Minecraft Селото на ламите 21188
Конструктор LEGO Minecraft Селото на ламите 21188