CHICCO Стерилизатори

Филтри
на страница

2 продукт(а)

Филтри
на страница

2 продукт(а)

С помощта на парен стерилизатор Чико можете да защитите бебето си от бактерии и микроби, защото имунната му система все още не е достатъчно развита. Електрическият стерилизатор Chicco стерилизира бързо и ефективно всички бебешки артикули, като най-предпочитан е за шишета. Процесът на стерилизация отнема изключително малко време, а уредът Чико убива 99,9% от микробите без използване на химикали.

Защо да изберете този продукт

Можете да изберете между различните размери, които ще откриете в онлайн магазин Raya Toys, най-подходящия за вашите нужди. Те имат много предимства:

  • детските аксесоари могат да се оставят вътре до 24 часа след процеса;
  • стерилизаторите Чико са едни от най-предпочитаните уреди за преваряване и са изключително удобни за всекидневна употреба;
  • този продукт е много икономичен и има еко режим, който позволява допълнително пестене на енергия;
  • можете да го взимате с вас, където и да се намирате, а той ще се погрижи за здравето на вашето бебче;
  • с помощта на автоматичното изключване няма да се притеснявате за безопасността, а стерилизаторът Чико ще съхрани шишетата чисти, за да бъдат винаги готови за употреба.

Raya Toys предлага изключително изгодни цени и разнообразен асортимент от модели за микровълнова или на ток, с функции 2 в 1, 3 в 1, както и опция за три шишета или повече.