5 причини да изберете преносима бебешка кошара

Удобният и продължителен сън в първите месеци след раждането на детето са от изключителна важност за неговото здравословно развитие. В същото време гъвкавостта и мобилността на родителите е добре да се запази, така че животът им да не заседне на едно място при отглеждането на новородения мъник. За целта може да помогне бебешката кошара и ние от Rayatoys събрахме 5 от най-важните причини за нейната покупка.

Лесно преносима, ако пътувате често

Лекотата при сгъване и разгъване осигурява възможност за нейното бързо прибиране в общия семеен багаж и поемането към желаната дестинация. Конструкцията на кошарата за бебе е създадена така, че бързо да се сгъва и разгъва обратно. В същото време е изключително лека и компактна, за да не заема прекомерно място в багажника на колата и да осигурява нужния комфорт за игра или за спане.

 

Компактност - заемат малко място в сгънато състояние

Без значение дали ще тръгвате на път или просто искате да имате възможността да пренасяте сгъваемата бебешка кошара за деца от едно помещение в друго, където се намирате в момента, тези допълнения ще Ви осигурят подобна свобода. Тяхната метална лека конструкция е проектирана за възможност да се сгъва и да придобива компактни размери. В същото време, Вие лесно и бързо ще я разгънете отново на желаното място.

Леки са поради изработката им от плат

Платнената облицовка на детската бебешка кошара в повечето случаи има мрежеста структура за добра вентилация, което допринася и за намаляване на теглото на изделието. Неговата конструкция е направена от тънкостенни профили, които също са невероятно леки, но и достатъчно здрави и устойчиви за да поемат теглото на детето.

 

Напълно обезопасени за бебето

Преградните стени на бебешката кошара са достатъчно високи, така че малкото дете да няма шанс самостоятелно да излезе извън техните предели. В същото време, са оборудвани с гъста мрежичка, позволяваща на мъника да наднича какво се случва около него и Вие ако сте наблизо, той да е спокоен, докато си играе. Отделно, в конструктивно отношение, бебешките кошари са направени така, че да осигуряват пълна безопасност за малкия човек, чрез липса на каквито и да е стърчащи твърди и остри предмети. Ползват се от новородено до 15кг. максимум.

По-евтини са от стандартните бебешки легла

  • поради спецификата на тяхната конструкция и използвани материали, себестойността на бебешките кошари е значително по-ниска в сравнение с креватчетата;
  • лесни са за сглобяване, което ги прави предпочитани от технически неподготвените татковци и мами;
  • притежават множество възможности за игра, така че Вие да можете да вършите останалата домакинска работа.

В онлайн магазина на Рая Тойс ще откриете различни цветове, размери и функционалности, които да пасват точно на нуждите и предпочитанията на детето Ви, така че възползвайте се още сега!