5 скрити характеристики на ергономична раница Yemа

Yema e повече от стилна ергономична раница, която предлага позиции за здравословно носене на бебето. Тя има някои характеристики, които остават скрити, освен ако не се вгледате по-внимателно.

Регулируемият седалков панел

Плавното регулиране позволява мястото за сядане да расте заедно с бебето. Широчината му може да се променя така, че винаги да стига до колената. Позволява ползване на раницата за деца 3.5 – 12 кг. Вътре има практичен ориентир подсказващ приблизителната възраст на детето отговаряща на съответното регулиране. Регулирането на седалковия панел е невидимо вградено в колана около кръста на родителя.

Интелигентна материя – 100% памучната, диагонално сплетена и здрава материя обгръща тялото на бебето. Така главата и гръбчето му имат опора.

Прибираща се облегалка за глава Облегалката за глава е важна характеристика на ергономичната раница, което дава опора на главата на новородени или спящи бебета. Скрита в невидим джоб, тя може да се издърпва или прибира. Дава оптимална опора без да покрива лицето. Допринася за модерния и изчистен дизайн, особено когато е прибрана и покрита от материята на раницата.

Раменните ленти се съхраняват в отделение със закопчаване – знаете ли, че Yema е раница с т.н. „полузакопчаване” – раменните ленти се връзват, а колана се закопчава. Слагането на ергономична раница от родителя започва с поставянето на коланната лента при което раменните ленти висят около кръста и дори докосват пода, което не е много хигиенично. Благодарение на вградените закопчалки за раменни ленти това няма да се случва. Още преди да започнете със слагането на раницата около вас, раменните и ленти са в отделението със  закопчаване. От там можете лесно да ги достигнете и да си сложите Yemaya сами, без помощ от друг човек.

Сигурно закопчаване на колана – дори ако закопчалката случайно се откопчее, предпазният механизъм се задейства и спира по-нататъшно отваряне на колана. Това е двойна безопасност, която е невидима за простото око и вградена в изчистения дизайн на Yema. Когато е закопчана, част от закопчалката се покрива от материята на коланната лента.

Можете да намерите Yema в различни цветове и принтове, включително и като част от колекция Birds of Paradise, Butterfly и Hide and Seek.