Безценния помощник на всяка майка - бебешката люлка

Наличието на бебешка люлка в жилището може да допринесе за редица предимства в отглеждането на малкото дете и сега ще разберем кои са те. Ще видим също преимуществата на електрическия вариант и до каква годишна възраст са подходящи? Кои са особеностите при правилния избор според Рая Тойс?

Как може бебешката люлка да облекчи ежедневието ви на майка

Правилният избор ще Ви осигури спокойствие и достатъчно време, за да свършите и останалата си домакинска работа. Наличието и използването на подобно приспособление в жилището ще успокои детето и ще допринесе за неговото по-бързо заспиване, повишено спокойствие и ентусиазъм от използването на нещо ново.

В допълнение, лекотата при пренасяне и подвижността на аксесоара ще Ви позволи бързо да го пренесете от едната стая в другата, където всъщност имате работа и можете да наглеждате детенцето.


Какви са предимствата на електрическите люлки

Съществуват различни деца със собствен индивидуален характер, отличаващ се с повишено спокойствие или раздразнителност. В последния случай отглеждането е ангажиращо и изтощително за родителите, както през деня, така и вечерта. Тук на помощ, може да ни дойде електрическата люлка, която самостоятелно ще люлее бебето, и има функция с нежни приспивни мелодии. Практиката е показала, че това действа изключително успокояващо на детето и то бързо се отпуска и заспива.

Ел. люлката за бебе ще Ви отмени в постоянното му носене и болките в ръцете ще отминат, а възможностите за допълнителни занимания, докато е в детската люлка ще Ви даде още спокойствие.

До колко годишна възраст са подходящи

Съществуват различни видове, всеки от които е предназначен за определена възрастова група, като и за конкретни килограми. Например съществуват модели до 9 кг, 20кг. или 25 кг., при деца от 3 годишна възраст. Това е важно да се вземе предвид при избора, защото рамката и основата на уреда са предвидени за по-голямо или по-малко тегло и възраст.

Каква люлка да изберете - съвети от Rayatoys

  1. На първо място стои сигурността - здрави фиксиращи ремъци, удобна седалка/ с напълно легнало положение/, стабилна рамка за основа - особено важно при новородените.
  2. За шест месечни или повече - добър избор са конвертируемите модели, позволяващи регулиране на различни области, като облегалката, скоростта, височината и т.н.
  3. От 1 до 3 години - заложете на стоящ модел със стабилна рамка и с леко надвишаващо тегло от това на мъника.
  4. Над 3 години - подходящи са висящите детски модели, позволяващи бързото им окачване и разкачване в жилището.

Всичко това може да бъде намерено и в онлайн магазина на Рая Тойс, където многообразието е огромно, а цените ниски, така че възползвайте се дори още сега!

Raya Toys препоръчва: