Бола медальон - любимото бижу на мама и бебе

Грижата за малкото бебе започва от неговото зачеване. Още преди да се появи бебето на бял свят, ние трябва да демонстрираме любовта си към него, осигурявайки му спокойна и приятна среда, която не е свързана със стрес и негативни емоции. Всяка бременна трябва да знае, че здравословното хранене, оптималното движение и релаксиращите занимания са пряко свързани с развитието на плода, също както и с поведението на бебето, когато то вече се роди. Затова направете всичко възможно да прекарате едни незабравими 9 месеца - защото най-хубавото тепърва предстои!

Какво представлява бола медальонът

Повечето бременни жени насочват вниманието си към избора на бебешки стоки, без да осъзнават напълно значението на собствения си комфорт. Медальоните бола са чудесен начин да внесем приятна енергия в ежедневието си, което ще се отрази по благоприятен начин и на все още нероденото бебе. Това бижу е предназначено за бъдещи майки, като се носи на дълъг шнур, за да опира в корема на бременната жена. По време на движение, бижуто издава приятни мелодии, които допринасят за спокойната атмосфера. Бебето започва да чува звуци още в 20-тата седмица, а това поражда и желание у неговите бъдещи родители да му говорят и пеят песни. В този период можем да добавим и медальон бола, който е едно красиво и иновативно бижу.

 

Защо е толкова популярен

През последните години все повече майки обръщат поглед към алтернативните начини за отглеждането на дете, което започва още с първите сърдечни тонове, които чуваме на ултразвука. С помощта на медальоните за бременни бола, всяка една бременност ще протече още по-приятно, защото тази висулка е не просто изящна и красива, но и успокоява бебето и неговата майка. Подобен вид колие е отличен вариант за подарък, което го прави и толкова популярен аксесоар-бижу за всяка бъдеща майка.

 

Какви видове можете да намерите

В Рая Тойс ще откриете различни модели за гердан бола за бременни, всеки един от които е впечатляващ със своя креативен и нежен дизайн. Медальонът се нарича още и “ангелски звънец”, поради пленяващите си мелодии, които носят усещане за спокойствие, сигурност и безопасност. Подгответе се за предстоящото майчинство с Rayatoys и изберете мексиканска бола за бременни със следния дизайн: Бижу тип синьо или златно сърце; Шарена висулка; Медальон с вулканични камъни; Бижу под формата на сърце в различни цветове и др. Съчетайте полезното с приятното и заложете на бижу “ангелски звънец” от Рая Тойс.

 

Идеи за подарък на бъдещи майки от Raya Toys

Подаръците за бременни трябва да са с конкретна насоченост. Те трябва да бъдат предназначени или за новороденото, или за бъдещата майка. Медальоните бола са възможност да направим една различна изненада, която да е насочена към всички - мама, татко и бебе. Рая Тойс Ви очаква!

 

 

Препоръчани модели