Cybex Модулна Система

Безопасността, функционалността и дизайна са в основата на Cybex иновациите. Но има и още – подготовката за бебето включва детско столче за кола и количка с които да можете да се разхождате навсякъде в първите години от живота на мъника. Мислейки за това, ние създадохме Cybex Модулна Система – нашите M-line продукти, които дават на родителя максимален избор при придвижване. Кошница за кола Aton M ви помага да останете мобилни с бебето в колата. Оставете го да спи! Aton M може да се сложи с едно изщракване в количка Balios M или която и да е друга детска количка от серия M-line.

Тук присъстваше продуктов Widget.

Също така чрез база М,  Aton M може да се комбинира с детско столче за кола Sirona M2 i-Size. Щом то надрасне възрастта/ ръста/ кг. за Aton M – можете да имате плавно и практично преминаване в следващия етап – сменяте столче, база М остава. Sirona M2 i-Size влиза в базата с едно изщракване и детето може да се вози безопасно в посока обратна на движението докато стане на 4г. (вис. 105см.). Същият плавен и комбиниран преход важи и за нашите M-line системи за пътуване – просто сменяте кошницата за кола със столче за по-голямо дете.

Cybex Модулна Система

Детските колички M-line са удобни и стилни и отговарят на нуждите на модерните родители. Те са с уникален дизайн, а характеристиките им осигуряват безопасност и комфорт за разходки из градските улици. Balios M е с шаси 3-в-1, което значи, че можете да го комбинирате с кош за новородено или кошница за кола (купуват се отделно).

Sirona M2 i-Size

Sirona M2 i-Size е отличника в новата генерация детски столчета за кола – може да се ползва в двете посоки на движение (назад: от раждането до вис. 105см. или напред след вис.76-105см, след 16-я месец). Лесно се щраква в база М, която дава лесен монтаж и прави Sirona M2 i-Size част от Cybex модулната система.

Детско столче за кола Sirona M2 i-size

Aton M

Aton M е новата, супер лека (4.2кг.), просторна кошница за кола от колекциа Cybex Gold. В комбинация с база М, Sirona M2 i-Size и детските колички от серия Gold, тя е част от Модулната система на Cybex.  Функциите и характеристиките и предлагат високо ниво на защита за новородени или недоносени бебета.

Детско столче за кола Aton M

База М

Тя е съвместима с Aton M и Sirona M2 i-Size.  Благодарение на индивидуално регулируемите Isofix конектори, както и регулируемия на височина Опорен крак, двете столчета имат подсилена стабилност чрез база М. Поставянето е с едно изщракване и няма нужда от друг вид обезопасяване. Има индикатори за правилен монтаж, които предотвратяват погрешен начин на ползване.

База М

Balios M

Детска количка Cybex Balios M  е част от M-line количките и комбинира комфорт и елегантност на 4 здрави колела подходящи  дори за неравните градски улички. Характеристиките и шасито и 3-в-1 я правят перфектната градска количка.

Бебешка количка Balios M

Cybex Кош за новородено

Той е лек, без компромиси в комфорта. Детето спи в ергономична позиция в меко и широко матраче. XXL сенника е с козирка и има слънцезащитен фактор UPF50+ . Пасва във всички колички от серия Gold с помощта на адаптери.