CYBEX – ПОБЕДИТЕЛ В ТЕСТА НА ГЕРМАНСКАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ОРГАНИЗАЦИЯ STIFTUNG WARENTEST OT 11.2018

CYBEX – ПОБЕДИТЕЛ В ТЕСТА НА ГЕРМАНСКАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ОРГАНИЗАЦИЯ STIFTUNG WARENTEST OT 11.2018
Pallas S-Fix и Solution S-Fix – най-добри детски столчета за кола в своята категория

 

За пореден път Cybex се представи блестящо в Европейското тестване на детски столчета за кола. Най-новото поколение от серията Pallas и Solution – Pallas S-Fix и Solution S-Fix бяха оценени като най-добри в своята категория и бяха признати за безапелационни победители от независимата потребителска организация Stiftung Warentest.

Търсенето на най-доброто детско столче за кола е трудна задача за всеки родител, заради големия избор на пазара. На помощ идват независимите потребителски организации сред, които германската Stiftung Warentest и ADAC, чиито резултати помагат в ориентирането. Тестовете им се провеждат редовно през определен период от време и оценяват продуктите в категория Безопасност, Лесна употреба, Ергономичност и наличие на вредни материали.

По време на теста проведен през  Ноември, 2018 от Stiftung Warentest и ADAC,  бяха тествани 18 различни детски столчета за кола от всички възможни групи и категории. Сред проверяваните бяха и двете детски столчета на Cybex.

Детското столче 2-в-1 Pallas S-Fix, както и детското столче за възрастова група 2/3 Solution S-Fix блеснаха като победители като получиха максимален брой точки. Оценката им беше най-добрата: GOOD.

CYBEX Pallas S-Fix (група 1/2/3; 9 – 36кг.) – победител в теста с обща оценка „GOOD” (2.1)

CYBEX Solution S-Fix (група 2/3) – победител в теста с обща оценка 1.7