Фешън колекция Cybex Spring Blossom

13.01.2020

ЦВЕТЯ с вкоренена СИЛА!

 

Чарът на една жена често е в нейната сила. Понякога е скрита, понякога е там, за да могат всички да я видят. Тя може да бъде романтична, чувствителна и женствена, но дълбоко в себе си има инстинкта да отглежда и защитава, и да вдъхновява всички около себе си. А и в крайна сметка тя има силата да внесе нов живот в света.

Това е вдъхновението за нашата нова прекрасно изработена колекция Spring Blossom. Вземайки цветя, в пъленият им разцвет, като наш символ на женска сила, ние създадохме колекция от несравнима изтънченост и елегантност. Пищните цветя в смели и красиви цветове излъчват женственост и романтика, чувственост и изящество. Пробуждащо богато изобилие, което просто ви отнема дъха.

Очарователни, съблазнителни и луксозно проектирани, това са силни изящни части, след които всеки ще се обръща.

SPRING BLOSSOM

DARK

SPRING BLOSSOM

LIGHT

SPRING BLOSSOM

DARK

SPRING BLOSSOM

LIGHT

SPRING BLOSSOM

DARK

Чист ЛУКС, направен с ЛЮБОВ!

 

Вижте го в елегантните детайли и го усетете в изисканите щрихи. С най-добрата изработка. Красотата не е само отвън, но и отвътре, в мекия и разкошен интериор. Изискан и изтънчен с модерна елегантност, тук висшата мода отговаря на практическия дизайн.

 

Украшенията с бижута придават нотка на блясък, заедно с поръчковите метални детайли и луксозни тапицерии. Всяко парче в колекцията е вечно, радост да имаш и да държиш.

Красиво цъфтяща в разкошна 3D апликация. Просто искате да протегнете ръце, за да ги докоснете и да изследвате изящните детайли. Изберете от Spring Blossom Dark или Light Blossom Light. Това е любов от пръв поглед.