Как да избегнете изпотяване на бебешкото гръбче

Често, особено през горещите месеци, гръбчето на бебето се навлажнява, което може да доведе до редица кожни раздразнения. Как специалните бебешки подложки против изпотяване ни помагат в решаването на този проблем и кои са предлаганите в онлайн магазина на Raya Тoys видове? Как да направите правилния избор? Все полезни въпроси, на които да отговорим в следващите редове!

Защо е добре да запазим бебешкото гръбче сухо

Когато бебето стои дълго време с мокро гръбче, кожата започва да се запарва и се образуват зачервявания, за които спомагат уреята, амонякът и солите, съдържащи се в потта. Тя е следствие от запарване и невъзможност за естествено циркулиране на въздуха, докато мъникът е облегнат на столчето или лежи. В същото време, порите на кожата са затворени и изпарението на влагата е невъзможно. Оттук вече започват и кожните раздразнения. Но как да се справим с проблема?

Струва ли си да вземете подложка против изпотяване за вашето бебе

С оглед на предпоставките за кожни обриви и раздразнения, вследствие на обилната влага и създаващия се дискомфорт за бебето, то със сигурност си заслужава този проблем да бъде решен. Подложката против изпотяване може да се окаже доста ефективно средство срещу това.

текст 1Какви видове можете да откриете

Вероятно сте забелязали, че категориите на онлайн магазин Raya Тoys.com са изключително добре заредени и разделът с подложки против изпотяване не прави изключение. Ето защо тук ще откриете множество отделни разновидности, като модели за количка и за столче. Така всъщност, без значение дали бебето лежи или седи, то ще бъде защитено с ефективно средство, което ще спомогне за осъществяване на естествена въздушна циркулация.

Какво прави подложките ефективни

Аксесоарите против изпотяване са изработени от голям процент естествена памучна и дишаща материя, която осигурява пълноценна циркулация на въздуха и предотвратяване възникването на застояване на влагата по кожата на детето. Това от една страна създава по-голям комфорт на мъника и предпоставки той да се отпусне и да заспи, а от друга ще му спести болката и безсънните нощи в рев, поради кожните раздразнения или образуването на алергии.

Как да изберете подходяща за вашето бебе - съвети от Рая Тойс 

  • Най-важното при избора е да определите вида, който Ви е необходим; 
  • Да направите своя подбор, спрямо желаното оцветяване и декорация на аксесоара; 
  • При избора определете дължината, особено ако става дума за подложка против изпотяване за столче. Ако имате нужда от допълнителни разяснения и консултация с експерт относно избора и предлаганите детски стоки, свържете се с нас.

 

RAYA TOYS Ви препоръчва:

RAYA TOYS Ви препоръчва: