Как да изберем подходящ бебешки матрак

Как да изберем подходящ бебешки матрак

През първите няколко месеца след раждането на вашето бебе, часовете, които то прекарва в сън ще са много повече от тези, в които е будно. Важно е всеки родител да осигури именно добър сън на детето си ако иска то да расте здраво и спокойно. Изберете детски матрак, който да е подходящ за вашата кошара и нуждите на бебето.

Благодарение на голямото разнообразие от модели, онлайн магазинът на Рая Тойс успява да задоволи дори вкуса на най-претенциозните родители. Ако вече имате бебешко легло, време е да изберете и най-подходящия за него матрак. Ако не е правилно подбран може да доведе до увреждане на гръбначния стълб на детето, да предизвика нежелан дискомфорт и дълги безсънни нощи.

Освен това, неправилното матраче за кошара ще повлияе отрицателно на на цялостното физическо развитие на вашето малко съкровище.

 

Какъв детски матрак да изберем

Когато дойде време за покупка на детски матрак е добре да помислите за някои основни неща.

Първото сред тях е да се уверите, че той е достатъчно плътен, еластичен и твърд, благодарение на полиуретановата пяна. Избирайте калъфите им да са от качествени, по-скоро дишащи и антиалергични материи.

Това са сред най-важните характеристики, с които да се съобразите, тъй като дишащите и антиалергичните модели ще предотвратят появата на алергии.

Сами виждате, че изборът не е никак лесен, затова трябва внимателно да помислите преди покупка. Ако смятате, че не можете сами да вземете решение. то нашите консултанти с радост ще ви помогнат.

 

Подходящи продукти

На какво да обърнем внимание

Освен всичко посочено по-горе, в няколко точки ще обобщим на какво да обърнете внимание:

  • Матракът трябва да е с правилен размер - така ще избегнете заклещването на крачетата и ръчичките в празното пространство; Купете матрак, който е с две различни страни, едната по-твърда, за новородено и другата, може и от мемори пяна и/или със зони за по-големи деца.
  • Погледнете състава - кокоса е подходяща вложка за новородени, която дава по-голяма твърдост, но понякога е алерген. Мемори пяна е подходящ пълнеж, за по-големи деца. Полиуретанова пяна, трябва да е гъста и еластична, за да дава естествена твърдост на матрака - подходяща е за всички възрасти.
  • Калъфите могат да са с кашмирени, бамбукови или алое вера нишки. Закупете модел със свалящ се калъф - така почистването ще е по-лесно.
  • Добавете и протектор за абсолютна сигурност и комфорт. Ако вашето легло е сгъваемо, добавете и сгъваем бебешки матрак - така пренасянето ще е изключително лесно и удобно.

 

Защо да изберем Raya Toys

Богатият избор и атрактивните цени превръщат магазините на Рая Тойс в любимци на родителите. Качеството на всеки наш продукт е изцяло съобразен с нуждите на вашите деца. Попитайте нашите консултанти за това, което ви затруднява и изберете най-доброто за вашето дете. Всеки продукт има описание, което също ще ви ориентира точно какво купувате.