Какви са предимствата на различните модели бебешки колички на Cybex

Количка Talos S

С появата на бебето, списъкът от принадлежности за него е голям и ако от някои можем да спестим, то покупката на бебешка количка е неизбежнa. Ето защо искаме да Ви представим марката Cybex и защо тя е сред най-предпочитаните у нас, отделните предлагани видове и друга полезна информация.

Какви видове бебешки колички предлагат Cybex

Количка Gazelle SЗа да може да обхване голяма част от нуждите на отделните потребители, производителят предлага различни видове. Така например, към момента са достъпни: 

  • Модуларни - основният акцент е възможността за избор на отделни модули. Кош за новородено, седалка след 6 месец и стол за кола /0-13кг./ 
  • За близнаци - получаваме две в едно, улеснявайки транспортирането и на двете деца едновременно; 
  • Предлагат се и по-олекотени колички, така наречените летни, които също могат да се ползват от 0 м., защото имат напълно легнало положение.

Кои са най-търсените модели и защо

Количка Balios SСред детските колички Cybex, най-търсени се оказаха модулните комбинации, както и олекотените модели. Това е особено вярно, когато и изборът на марката е качествен, защото Вие всъщност получавате комбиниран вариант от Cybex, при който всеки от отделните компоненти пасва идеално с останалите. Отделно, те се отличават с високо качество и дълготрайност, така че Вие всъщност спестявате.

 


Какво прави марката толкова привлекателна

Количка Priam Karolina Kurkova FEКато част от мултинационалната корпорация Goodbaby, марката Cybex всъщност е специализирана в производството на детски стоки, включително и на бебешки колички. Компанията акцентира върху три основни точки, когато проектира и създава своите продукти: 

  1. Безопасност на бебето при всяка ситуация - част от усилията на бранда са насочени в разработването на технологии и патенти в областта на безопасността и комфорта. 
  2. Мултифункционалност - родителите трябва да имат гъвкавостта за адаптация, когато са с най-скъпото си съкровище на път. 
  3. Най-добрата визия и последно поколение дизайн е третият важен фактор, върху който производителят постоянно акцентира.

Струва ли си да изберете бебешка количка на Cybex - съвети от Raya Toys

Онлайн магазинът на Рая Тойс има договорни отношения с различните марки за бебешки стоки в България и брандът Cybex е една от тях. Това гарантира на клиентите ни най-високото, осигурявано от компанията, качество и липса на евтини фалшификати. Най-достъпните цени, поради липса на посредници и зареждане на едро. Това гарантира напълно оригинални, безопасни и сигурни бебешки колички под тази марка, които ще откриете само при нас. Очакваме Ви!

 

Препоръчани модели