Какво е важно да знаете при избора на бебешки шишета

Детските бебешки шишета са задължителен атрибут от общите принадлежности на мъника. Чрез тях той се храни пълноценно и комфортно. Какви видове са достъпни в онлайн магазина на Raya Toys и как да разпознаваме качествените предложения? Кои модели са най-предпочитаните сред голяма част от майките и защо е важно да можем правилно да изберем подходящия вид? Нека видим съветите на нашите експерти.

Какви видове бебешки шишета можете да откриете

Многообразието от модели в специалния раздел на сайта е голямо и когато правим своя избор, за критериите на които ще стане дума по-долу, е редно да ги разграничим на отделни видове. Към момента в магазина са достъпни следните детски бебешки шишета: 

  • Против колики - притежават специална система за преминаване на храната, така че бебето да не поглъща въздух по време на хранене; 
  • За хранене - предназначението му е само за хранене на бебето;
  • За вода - предназначението му е само за пиене на вода.

 

Как да разпознаете качествените шишенца

Качествените бебешки решения на първо място са изработени от два основни материала: пластмаса и стъкло. Първите са леки и подходящи за малки и новородени, защото позволяват на детето да държи самостоятелно шишето си, докато се храни или пие вода. От друга страна, стъклените аналози са лесни за поддръжка, по-дълготрайни са и по-безвредни за мъника. Те обаче са по-тежки и чупливи. Другият критерий за качество е материалът, от който е направен биберонът. Най-добрият материал е силиконът или каучукът, защото са най-близки до усещането за майчината гърда.

Кои са най-предпочитаните и защо

Рационално и правилно мислещите хора никога не пестят от качеството на новите бебешки шишета и купуват модели от доказалите се в областта производители. Това им гарантира високо качество и безопасност на използваните материали, най-добър дизайн и функционалност. В никакъв случай не Ви съветваме да купувате евтините и нискокачествени аналози, които не знаете от какви материали са направени. Ето защо Ви препоръчваме да залагате на марки, като Avent, Dr. Brown’s, MAM, Munchkin и други. Защо е важен изборът на детски шишенца - съвети от Raya Toys Правилният избор на бебешки атрибути е наложителен и за комфорта и приятното хранене или пиене на мъника и за неговата безопасност. Например, важно е за каква възраст е предвидена покупката Ви и нейното предназначение. Ако изборът е за млечна храна с по-голяма перфорация на биберона поради по-плътната консистенция, а пък в него налеете вода за пиене, тогава има вероятност от задавяне на детето.

 

При нужда от професионална помощ, непременно се свържете с нас!