Какво колело да изберем за 3 годишно дете?

Какво колело да изберем за 3 годишно дете

Какво колело да изберем за 3 годишно дете

Няма точен момент, в който да изберете да зарадвате Вашия малчуган с първото му детско колелце. Този подарък ще остане незабравим спомен в съзнанието дори на 3 годишно дете, защото първият велосипед винаги се помни. Не взимайте твърде голямо колело, ако детето още е неуверено в това занимание. Всяко момче и момиче ще бъде щастливо да получи своето колело за баланс. То е леко, компактно и повече подхожда на техните години. Тези модели дават сигурност на 3 годишните и ги учат да пазят равновесие, развивайки координацията им. Опитайте се плавно да усвояват новите дейности, за да не се уплашат.

RAYA TOYS Ви препоръчва:

Защо детската триколка е подходяща за 3 годишните

Този вид колела отдавна са станали любими на малките деца. Вместо да се измарят от дългите разходки или от стоенето в количката, децата ще могат да използват този вид забавление, за да развиват двигателните си умения. Следете за това 3 годишното дете да може спокойно да достига с крачета педалите. Онлайн магазин Рая Тойс Ви съветва да избирате модели с метална конструкция за по-голяма стабилност и безопасност. Това е правилна стъпка за преминаването на 3 годишните към велосипед. В тази възраст малчуганите не бива да се оставят без надзор. Винаги трябва да ги наглеждате, докато карат.

Как лесно детето да премине към велосипед с педали

След като малчуганът се е возил и управлявал триколка, усвоил е баланса, идва моментът да получи и по-голям велосипед. Какво е добре да направите като родители:

  • Изберете велосипед с помощни колела – той ще помогне на мъника да се чувства стабилен и в безопасност;
  • 12" цоловите гуми са подходящ избор – детето трябва спокойно в седнало положение да докосва с пръсти земята;
  • Изберете каска и наколенки – средствата, които предпазват детето от наранявания, са важни, не бива да ги забравяте.

За да се радва максимално на колелото, детето трябва да премине през всички етапи и плавно да се научи да го кара.

Основно трябва да изберете здрав, стабилен велосипед, но и достатъчно лек, така че малко дете да се справя с лекота. Сравнете различните модели, които ще откриете, и изберете най-оптималния вариант. Спирайки се на правилния велосипед, давате на детето си свободата да спортува, да бъде активно и да развива мускулатурата си от ранна възраст. Емоцията от щастливите забавления навън и контакта с приятелчетата ще му донесе спомени за цял живот. Освен всичко останало карането на велосипед е семейно забавление, в което и Вие може да се включите.