"Raya Toys подкрепя младите семейства"

Банер

ЗА КАМПАНИЯТА

Вече 20 години, ние от Raya Toys радваме родители и деца с висококачествени продукти, огромно разнообразие и полезни съвети. Ние сме верен партньор на младите родители, който е винаги насреща за консултация относно най-добрия избор според Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

В стремежа си да подпомогнем родителите в България, сме щастливи да обявим нашата специална инициатива „Raya Toys подкрепя младите семейства“. Кампанията има за цел да привлече млади семейства, които имат нужда от основни аксесоари и принадлежности, необходими за посрещането на новородено бебе /списък с наградите можете да видите по-надолу на тази страница/. 

Да се включите в кампанията е лесно! Необходимо е само да попълните формата по-долу, както и да ни напишете кратко мотивационно писмо, в което да ни споделите защо трябва да подарим награда именно на Вас. Текстът е напълно свободен и не трябва да надвишава 1 страница.

Историите, които ни споделяте са напълно конфиденциални, ще ги споделим само с Ваше изрично разрешение!

НАГРАДИ

На 04.12.2020 г. на лотариен принцип ще изберем 30 печеливши семейства, които ще получат награди.

Големи награди - 5 пакета за посрещане на бебе, в които са включени:

Бебешка количка, бебешка кошара, вана, дрешки, шишета за хранене, аксесоари за хранене и хигиена, подложка за преповиване и лампа.

По-малки награди - 25 пакета с артикули за бебето и майката.

 

Награди

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия на нашата фейсбук игра можете да прочетете на адрес: https://rayatoys.com/blog/obshti-usloviya-na-igrata-raya-toys-podkrepya-mladite-semeystva

В нашата инициатива можете да се включите от 01.11.2020 до 30.11.2020 г., а на 04.12.2020 г. ще изтеглим 30-те печеливши млади семейства.

 

ЕТО И ПЕЧЕЛИВШИТЕ:

 

Ето и имената на 25-мата, които печелят малък пакет с аксесоари за бебето и майката:

Даниела Вълчева, Мирослава Дудолова, Ели Миткова, Натали Митошева, Валя Борисова, Вили Добрева, Жана Герасимова, Андон Дончев, Десислава Василева, Здравка Григорова, Любка Троева, Йоана Белчева, Димитър Гунчев, Стоян Димитров, Милена Христова, Петя Стойчева, Събка Златанова, Ваня Томова, Димитър Котов, Диана Пешева, Галя Барухчиева, Миглена Каваклиева, Яна Вачкова, Елица Алексиева и Мирослава Маламова.

 

5-мата от вас, които печелят големите подаръчни пакети са:

Диян Папазов, Мирела Добрева, Мариана Димова, Ивелина Лакова и Десислава Станева!

 

Честито на печелившите! Ако сред тях, очаквайте да се свържем с вас в началото на следващата седмица (след 7 декември 2020 г.) , за да уточним как ще получите своите подаръци.