"Raya Toys подкрепя младите семейства"

01.11.2020

Банер "Raya Toys подкрепя младите семейства"

ЗА КАМПАНИЯТА

Вече 20 години, ние от Raya Toys радваме родители и деца с висококачествени продукти, огромно разнообразие и полезни съвети. Ние сме верен партньор на младите родители, който е винаги насреща за консултация относно най-добрия избор според Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

В стремежа си да подпомогнем родителите в България, сме щастливи да обявим нашата специална инициатива „Raya Toys подкрепя младите семейства“. Кампанията има за цел да привлече млади семейства, които имат нужда от основни аксесоари и принадлежности, необходими за посрещането на новородено бебе /списък с наградите можете да видите по-надолу на тази страница/. 

Да се включите в кампанията е лесно! Необходимо е само да попълните формата по-долу, както и да ни напишете кратко мотивационно писмо, в което да ни споделите защо трябва да подарим награда именно на Вас. Текстът е напълно свободен и не трябва да надвишава 1 страница.

Историите, които ни споделяте са напълно конфиденциални, ще ги споделим само с Ваше изрично разрешение!

НАГРАДИ

На 04.12.2020 г. на лотариен принцип ще изберем 30 печеливши семейства, които ще получат награди.

Големи награди - 5 пакета за посрещане на бебе, в които са включени:

Бебешка количка, бебешка кошара, вана, комплект дрешки, шишета за хранене, аксесоари за хранене и хигиена, подложка за преповиване и лампа.

По-малки награди - 25 пакета с артикули за бебето и майката.

Награди

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия на нашата фейсбук игра можете да прочетете на адрес: https://rayatoys.com/blog/obshti-usloviya-na-igrata-raya-toys-podkrepya-mladite-semeystva

В нашата инициатива можете да се включите от 01.11.2020 до 30.11.2020 г., а на 04.12.2020 г. ще изтеглим 30-те печеливши млади семейства.

УЧАСТВАЙТЕ В НАШАТА ИГРА ТУК: