Защо бебешките играчки Tikiri са толкова предпочитани

Всички деца обичат играчки. Те започват да боравят с тях още в първите месеци от живота си, а с течение на времето, започват да проявяват интерес и към игри с образователна насоченост. Когато бебето все още няма годинка, то предпочита гумени меки залъгалки, с които да облекчава сърбежа при никненето на зъби. Наред с това, то изпитва потребност и от някоя плюшена животинка за гушкане, за да успее да заспи лесно, бързо и спокойно.

С какво са популярни детските играчки Tikiri

Марката Tikiri е отличен вариант за бебета и малки деца до 3г., защото предлага меки и изработени от напълно естествени материали решения за игра, които не застрашават по никакъв начин детското здраве. Играчките Tikiri са меки, идеални за гушкане и направени от качествени материали. Те са красиви и с прецизна изработка, която включва естествен каучук и 100% органичен памук. В Rayatoys ще откриете богата гама детски и бебешки предложения Tikiri, които са популярни най-вече със своето отлично качество и многофункционалност. Родителите на малки деца ги предпочитат, защото не съдържат PVC и фаталат, като и двете се считат за токсични. Купете ги от Рая Тойс.

Защо е важно да обърнете внимание на материала при избора на бебешки играчки

След като бебето вече използва гумени гризалки, за да стимулира никненето на зъбките, а и не само, е добре да потърсим оптимално решение, което да не застрашава неговото здраве. Тук материалите, които са вложени в изработката, са от витално значение, като колкото по-естествени са те, толкова по-малък ще е рискът от поява на алергии или дори остри инфекциозни състояния. Важно е да обърнете специално внимание на гумените и плюшените животни за гушкане, които бебето държи да има винаги под ръка. Заложете на натуралните материали, за да сте спокойни за безопасността на малкото дете.

 

Какви видове играчки Тикири можете на откриете

В магазин Рая Тойс ще откриете гумени гризалки и меки животни за гушкане от следния вид: 

  • Динозаври; 
  • Слончета;
  • Агънца; 
  • Еднорози; 
  • Дракони; 
  • Мечета; 
  • Комплекти и др.

Подарете на детето си моменти на радост и забавление, избирайки гумени и меки плюшени играчки за гушкане от най-висок клас и с атрактивна визия.

Препоръки при избора на играчки за най-малките от Rayatoys

Преди да купите нови гумени гризалки и меки плюшени животни за гушкане, се замислете какво би било най-доброто за Вашето бебе. Безвредните материали трябва да бъдат Ваш основен приоритет, за да сте спокойни, че здравето на бебето не е застрашено. Изберете Рая Тойс и бъдете отговорни родители!