Да изживееш най-страхотната си мечта CYBEX by MARCEL WANDERS

За първи път CYBEX влиза в света на интериорния дизайн и в допълнение към цветните аксесоари представя колекция от мебели, която се вписва безупречно в стила на родителите.

Стол за хранене Cybex Highchair Marcel Wanders

Колекцията "Родители" е сложна и в същото време игрива. Тя дава възможност на родителите да продължат живота си със стил - дори и след появата на децата. От Cybex правят още една крачка – тази нова колекция дава на майка и на татко възможността да предадат своят собствен стил на следващото поколение чрез дизайнерски мебели, създаващи една мечтана среда в дома. Тази уникална колекция е силно повлияна от визията на световноизвестния продуктов и интериорен дизайнер, собственикът на Moooi и индустриален бунтовник Марсел Уондърс.

Направете всяко хранене на Вашето дете незабравимо. Изящният дизайн на високия стол за хранене го прави естетически акцент в трапезарията и позволява на децата да се хранят комфортно и стилно. От 6 месеца до 15 кг (около 3 години) децата седят удобно в този изключителен стол с регулируема височина за краката. Столът разполага с подвижна табла за хранене или игра и с предпазен борд. Рамката е изработена от букова дървесина с елегантни хромирани детайли. Ергономично оформената пластмасова седалка има луксозно бродирана възглавница и е прикрепена към гърба с "емблематичен" винт под формата на цвете. Кой би помислил, че храненията могат да бъдат толкова стилни?

 Стол за хранене Cybex Highchair Space Pilot black Marcel Wanders

За първи път CYBEX влиза в света на интериорния дизайн и в допълнение към цветните аксесоари представя колекция от мебели, която се вписва безупречно в стила на родителите