Домашното прасенце на Cybex спечели наградата RED DOT DESIGN CONCEPT

Домашното прасенце

Домашното прасенце на Cybex от дизайнера Марсел Уондърс получи наградата Red Dot Design Concept Award за 2016г. в края на септември 2016 в Сингапур. Известната награда е най-желаната в областта на идеите и е еталон в международно отношение.

Особено голямо ласкателство за този игрив домашен аксесоар на Cybex е факта, че по време на обсъжданията на журито дизайнера и производителя на състезаващите се артикули остава анонимен.

Домашното прасенце е черешката на тортата в изключителната колекция за домашно обзавеждане на датския продуктов дизайнер и творчески директор на Moooi, Марсел Уондърс. С тази „Parents Collection” Cybex заявява себе си в областта на интериорния дизайн. Изисканият дизайн на Прасенцето е предимството, което го отличи и което отреди публикация в Red Dot Award Yearbook 2016, както и място в Red Dot Museum, Singapore.

С комбинирането на иновация, функционалност и дизайн този домашен аксесоар е точно това, което се очаква от дизайнерски предмет, чиято целева група са децата. Той позволява на родителите да останат верни на своите стандарти за естетика, като в същото време краде сърцата на деца от всички възрасти.

Задната част на Прасенцето е релефна, а връзката между предна и задна част прави причудлив мотив на колан. Можете да го намерите в бял и черен цвят. Освен, че е красиво, то е и функционално. Когато игрите у дома свършат махнете носа и ще видите как коремчето се отваря, за да побере всички играчки. Сред  другите идеи са вътре да сложите цветя, списания или други аксесоари.

Домашното прасенце на Cybex от дизайнера Марсел Уондърс

Мартин Пос, основател на Cybex: “Приемаме сериозно иновативния принцип D.S.F. (Design, Safety, Functionality - уникален дизайн, най-добра безопасност, интелигентна функционалност). Това сладко и умно създание ни показва, как щипка хумор и забава винаги правят продукта по-оригинален и завършен.”

Марсел Уондърс: „За нас беше толкова готино да продължим разработването на един вече логически продукт – предмет за съхранение на детските играчки у дома. Вдъхнахме на този предмет радост и закачливост, които ще вдъхнат живот в дома.”

Домашното прасенце на Cybex

Иновативно, стилно и награждавано – Домашното прасенце е домашен аксесоар - култова класика, която се вписва в живота на родителите и децата.

Домашното прасенце