Колекция „Ангелчета” на Jeremy Scott

Съвместен проект N3 на Джеръми Скот и Cybex

Колекция „Херувими” 

„Ангелчетата са известни с това, че са не само много сладки, но и палави. Затова ги представям с усещане за хип-хоп, музика и маратонки, а стреличките им са знаци с долари.” J. Scott

Третият съвместен проект на Cybex и Джеръми Скот се нарича „Ангелчета” . В него са събрани хумористични адаптации на класическия мотив за херувимчетата във впечатляваща цветова палитра. С новите PRIAM, MIOS, YEMA TIE и Cloud Q, дизайнерът пресъздава частици от градския дизайн, които превръщат игривостта от детството ни в модно себеизявление. Резултатът? Cybex, който ви дава крила.

Сътрудничеството между неконвенционалния творец и компанията – отдадена на производството на елегантни дизайни и най-добрата безопасност на пазара на пръв поглед изглежда малко вероятно да се случи. Но точно тези контрасти в двете страни е това, което ги обядинява - фундаменталното желание за тестване и преминаване извън границите на конвенционалния дизайн. Ето защо Джеръми Скот и Cybex отново работят заедно. За 3-ти път те създадоха модна колекция за деца, която на външен вид е колкото причудлива, толкова и стилна. „Алгелчета” е колекция изпълнена с енергия, хумор и акценти подчертани със смели и вълнуващи цветове. Продуктите от колекцията предлагат комфорт и безопасност за вашето малко херувимче. И не само. С тях уверено и гордо ще се разхождате, пазаруватеи създавате нови приятелства. Ще изглеждате модерни и хипи едновременно. Градска мода + радостта от живота. Резултата? Cybex продукт, който ви дава крила.

PRIAМ

Система за пътуване 3-в-1

Иновативната система 3-в-1 прави детска количка Priam скъпоценнията камък в короната на Cybex Platinum.

Шасито е с 3 възможности за комбиниране:

  • С кош за новородено – от раждането до 6-я месец и тегло до 9 кг.
  • С детско столче за кола – Cloud Q (гр. 0+) от раждането до прибл. 18-я месец (за деца с тегло до 13 кг.)
  • С луксозна седалка с възможност за поставяне в двете посоки на движение – от раждането до прибл. 4г. (за деца с тегло до 17 кг.)

В Priam от колекция „Ангелчета” ще видите игриви образи на херувимчета, грациозни декорации и изпълнена с жизненост цветова палитра - най-доброто от модата и функционалността в едно.

Priam 3в1

Детска количка MIOS

Система за пътуване 3-в-1

Системата за пътуване 3-в-1 може да се комбинира с кош за новородено, детско столче за кола, седалка от дишаща мрежа в двете посоки на движение. Благодарение на Джеръми Скот, Mios от колекция „Ангелчета” е по-шик от всякога, по-забавна, модерна и функционална. Може да накара всеки да се усмихне.

  • С кош за новородено – от раждането до около 6-я месец и до тегло 9 кг.
  • Със столче за кола Cloud Q – гр.0+, от раждането до прибл. 18-я месец и до тегло 13 кг.
  • Със седалка – от раждането до прибл. 4 годишна възраст и тегло до 17 кг.

Mios 3в1

Кошница за кола CLOUD Q

Извън колата Cloud Q предлага напълно легнала позиция за тялото на бебето. Сенника  XXL е голям. Облегалката за глава има 11 позиции  за регулиране на височина. Като част от колекция „Ангелчета”, Джеръми Скот вложи в Cloud Q игривост, провокация и артистизъм – на такова детско столче за кола ще завидят всички.

  • Cloud Q - гр.0+, от раждането до прибл. 18-я месец и до тегло 13 кг.
  • С шаси MIOS – гр.0+, от раждането до прибл. 18-я месец и до тегло 13 кг.
  • С шаси PRIAM - (гр. 0+) от раждането до прибл. 18-я месец и до тегло до 13 кг.

Кошница за кола CLOUD Q 

Ергономична раница YEMA

От новородено до прохождащо дете (3.5 – 15кг.)

YEMA TIE от колекция „Ангелчета” усилва връзката между родител и дете. Близостта на физическия контакт става чрез 3 позиции за носене: отпред, отстрани и отзад (на гръб).

Ергономична раница YEMA

 Аксесоари:

Чувалче– цветна, модерна версия на чувалчето от серия Cybex, Platinum. Поддържа се лесно, с мека и топла подплата отвътре. Пази детето от студ, вятър и дъжд. Отвътре има подложка, за да не се цапа от обувките на детето.

Чанта– типичната Cybex чанта тук е получила пълно преобразяване на външен вид. Но както и преди е с отделение за съхранение на влажни отпадъци, отделение за шише, постелка за преповиване и допълнителен външен джоб. Тя е нещо, което всеки родител с усещане за стил и чувство за хумор би искал да има.

Аксесоари Cybex