Пълен списък с всичко необходимо за зимно бебе

Когато бебето се появи на бял свят, ние не мислим за нищо друго, освен за това как най-правилно да се грижим за него. Ако малкото се е родило през зимата, ще ни се наложи да се “запасим” с доста пособия, които ще използваме ежедневно. Списъкът е дълъг, но няма нищо страшно, защото днес от всичко по много и то на изгодни цени!

Зимни дрешки за новороденото бебче

Зимното облекло на всяко новородено трябва да включва:

  • Бодита с дълъг ръкав;
  • Плюшени и памучни гащеризони;
  • Зимни ританки; 
  • Жилетка за по-студеното време и за разходките навън; 
  • Шапки, чорапи и ръкавици;
  • Зимен “космонавт” и др.

Всички бебешки дрешки за зимата трябва да са от висококачествен текстил и да са напълно подходящи за възрастта на детето - нито прекалено големи, нито твърде малки. Всички необходими покупки за изписване на зимното бебе трябва да се извършат предварително, за да не се губи излишно време. Списъкът трябва да включва както детски дрехи, така и аксесоари, козметика и играчки. Доверете се на Rayatoys.

 

Принадлежности за хранене

Отглеждането на зимно бебе включва много на брой неща - правилно хранене, избор на подходящи облекла за зимата, използване на нежни към бебешката кожа козметични продукти и др. Списъкът с принадлежностите за хранене е също много важен компонент, който трябва да бъде обмислен с оглед възрастта на бебето. В самото начало ще са Ви нужни само шишета за мляко и вода, но в последствие ще трябва да включите и цял списък с пособия като чаши, чинии, лъжички и др. Изберете ги от Рая Тойс.

 

 

Аксесоари за хигиена

Хигиената на бебето през студения период не отстъпва по значение на другите аспекти от грижата. Дори и новороденото да се появило на бял свят през зимата, това не отменя нуждата от ежедневно къпане, използването на подходящи аксесоари за хигиена като вана, поставки за вана, контейнери за играчки, седалки за вана, капачки за изплакване, гъби и др.

 

Козметика за мама и за бебето

Качествената козметика е много важна за едно новородено. Тя трябва да е с изцяло натурален състав, за да се избегнат кожни раздразнения и парене на очите. Прахът за пране и мокрите кърпички също трябва да бъдат с добро качество, за се чувстват мама и новороденото прекрасно по време на къпане. Не забравяйте, че новородените са изключително сензитивни към всичко, което е в досег с тях, затова бъдете внимателни към списъка козметиката, която използвате.

 

Играчки и забавление

Забавлението е част от моментите в банята. Ако става дума за новородено, тук списъкът с щуротии е силно ограничен, но ако детето е по-голямо, можете да превърнем рутината по време на къпане в истинско водно приключение за цялото семейство. Изберете играчки за баня от Рая Тойс и съчетайте полезното с приятното!

Намерете пълен списък с всичко необходимо за новородено тук: Списък за новородено от Raya Toys