Подготви се за бебе с аксесоари, столчета, колички и дрешки.

С Рая в магазина: Епизон 1, Подготви се за бебе с аксесоари, столчета, колички и дрешки.

Представяме Ви нашата рублика "С Рая в магазина". В рубликата ще разгледаме всички етапи от подготовката за появата на нашето дете. Обширно ще прегледаме от какво ще се нуждаете при отглеждането на вашето дете, както и какви продукти се предлагат в настоящо време. Всичко това, Ви ще можете да проследите в нашия YouTube канал, за да можете спокойно да събирате нужната Ви информация, удобно настанили се у дома.

В Епизод 1 ще Ви покажем основните неща които трябва да си набележи една бременна жена, когато дойде в наш магазин. Ще разгледаме какво трябва да включва подготовката на всяка една бременна жена, която идва при нас. Във видео лекцията ще разгледаме серията на BabyOno - Get Ready, която е специално създадена и вклчваща в себе си продукти необходими на всяка бъдеща майка от преди раждането и след това.

Ще разгледаме какви са разликите между бебешките шишета, защо се различават за различните възрастови групи и защо е важно да ги прилагаме за да може да сподпомагаме правилното развитие на детето, както и да улесним максимално неговото адаптиране. Щe разгледаме с какво се различават PVC и стъклените шишета, както и какви биберони и залъгалки трябва да подбираме за да избегнем колики и неразположения при използването им. Също така ще преминем и през лъжички, купички и още продукти от които ще имате нужда докато расте детето Ви. Ще обясним и защо марки като BabyOnoDr. Brown'sMAM и Munchkin са лидери на пазара в световен мащаб и предпочитан избор от много хора.

 

Ще разгледаме и една от най-обширните теми, а именно за детските колички и столчета и каква е връзката между тях. Вариациите в днешно време не са една и две, а всяка марка има своите предимства. Ще разгледаме основно бебешка количка, лятна количка, вариантите за 2 в 1 и 3 в 1, кошчета за навородено и други. Ще Ви представим модели на марки като CybexGBHauckTutek и други. Ще видите какво прави всеки модел, какви са предимствата им и всичко на което трябва да обърнете внимание за да направите най-правилния избор за себе си. Ще разгледаме дори и дизайнерските модели на марките, с което ще видите, че избора не е никак малък и ще можем да задоволим дори и вашия моден вкус. Защото в днешно време стилът и функционалността вървят заедно!

Ще разгледаме и вариантите на столчета за кола, една много важна част от отглеждането на всяко дете, а именно то да бъде предпазено. Столчетата са задължителна част за всяко семейство до 12 годишна възраст, за това тук също трябва да се обърне внимание и да прецените най-добрия вариант за удобството на вашето дете. 

Ергономичните раници и кенгурутата могат да бъдат също неотложна част от отглеждането на вашето дете. Така ще бъдете сигурни, че вашето бебе ще е винаги до вас, а моделите и вариантите са създадени за всяко дете, така че те могат да бъдат да се адаптират към вашия начин на живот, за да превърнат носенето на вашето дете в детска игра.

За финал, ще разгледаме и дрешките които предлагаме. От дрешките за изписване, през комплектите и чувалчетата за спане, както и сезонни дрешки, обувки и други аксесоари.