Forum Raya Toys

ForumRayaToys

 

Първи Форум Raya Toys

Септември 28, 2019, ИЕЦ София

Първото издание на Форум Raya Toys се проведе на 28 Септемри 2019г. в Интер Експо Център, София като то включваше лекции обхващащи важни теми около бременността, раждането, първи грижи за бебето както и презентация на на новите модни колекции на CYBEX: Spring Blossom, Rebellious, CYBEX by Karolina Kurkova, Jeremy Scott Wings, както и FE Values for Life. Представен пред българската публика бе и иновацията на CYBEX: e-Priam.

 

ФОРУМ RAYA TOYS

Бременността и Майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди в живота на всяка жена. Очаквайки появата на своя скъпоценен дар, се стараем да осигурим най-добрата грижа с най-безопасните и комфортни продукти, които избираме с любов за бебето си.

ForumRayaToys

 

Ние от Raya Toys разбираме това, ето защо решихме да ви улесним да се ориентирате лесно в океана от информация, който ви залива, за да изберете лесно и компетентно най-доброто за себе си и своето малко съкровище. Организираме с много желание и любов за всички бъдещи и настоящи родители Форум „RAYA TOYS“, по време на който водещи специалисти ще запознаят присъстващите с основните етапи, трудности и предизвикателства на родителството. Ще научите и за новостите и актуалните продукти от водещите фирми в производството на стоки за майката и бебето.

 

Лектори:

ForumRayaToys

Лекторите са атрактивни, завладяващи, а изненадите, доброто настроение и удовлетворението са гарантирани! Можете да се уверите в това, като разгледате снимки и матеирали от вече организирания първи форум.

 

Вече 19 години събираме опит и се вслушваме във Вашето мнение и препоръки.

ForumRayaToys

 

С този форум решихме да споделим всичко научено, да ви представим най-новите тенденции на водещите световни марки CybexGBHauckTutekBabyOnoDr.BrownsMamTega babyBaby Matex , Lassig и др.

Поканихме лектори, от които можем да научим не само за най-вълнуващите моменти от бременността, раждането и грижата за новороденото, но и за правилното хранене и психичното ни състояние. Всичко това определяме с две думи:

“Как ние и нашето дете да бъдем ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ”.

 

ForumRayaToys