Forum Raya Toys

Очаквайте на 19 октомври 2024 г. второто издание на Форум Raya Toys! Наши лектори отново ще са доказани специалисти, които ще Ви дадат безценни съвети, свързани с бременността и майчинството. Мястото на провеждане на нашето събитие ще бъде Интер Експо Център.

ForumRayaToys

Първи Форум Raya Toys

Септември 28, 2019, ИЕЦ София

Първото издание на Форум Raya Toys се проведе на 28 Септемри 2019 г. в Интер Експо Център, София като то включваше лекции, обхващащи важни теми около бременността, раждането, първи грижи за бебето както и презентация на новите модни колекции на CYBEX: Spring Blossom, Rebellious, CYBEX by Karolina Kurkova, Jeremy Scott Wings, както и FE Values for Life. Представен пред българската публика бе и иновацията на CYBEX: e-Priam. 

Нашето събитие събра над 3000 гости, които получиха ценна информация и съвети от опитни специалисти.

ФОРУМ RAYA TOYS

Бременността и Майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди в живота на всяка жена. Очаквайки появата на своя скъпоценен дар, се стараем да осигурим най-добрата грижа с най-безопасните и комфортни продукти, които избираме с любов за бебето си.

ForumRayaToys

Ние от Raya Toys разбираме това, ето защо решихме да ви улесним да се ориентирате лесно в океана от информация, който ви залива, за да изберете лесно и компетентно най-доброто за себе си и своето малко съкровище. Организираме с много желание и любов за всички бъдещи и настоящи родители Форум „RAYA TOYS“, по време на който водещи специалисти ще запознаят присъстващите с основните етапи, трудности и предизвикателства на родителството. Ще научите и за новостите и актуалните продукти от водещите фирми в производството на стоки за майката и бебето.

Лектори:

Д-р Енджи Касабие, диетолог

ForumRayaToys

Д-р Енджи Касабие е известен диетолог и специалист по хранене. Основател е на първата компания за здравословно и диетично хранене в България – AND DIET.

Д-р Касабие добива популярност в България и получава доверието както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Робърт де Ниро, Джон Траволта, и много други световни звезди както и царски семейства от Арабските Емирства!

В момента д-р Енджи Касабие е асистент в „Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене“ в Медицинския университет. Паралелно с това защитава магистратура и докторантура във Вашингтонския университет със специалност „Диететика“. През 2014 г. защитава докторантура в Спортна Академия София (PhD).

Лекцията, която тя представи е на тема "Здравословното хранене по време на бременността".

Илияна Чикичева, акушерка

ForumRayaToys

Илияна Чикичева е завършила Медицински университет – София през 2012 година. Работила е в Шейново, а от 2013 година работи в отделение по оперативна гинекология към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”. Майка е на дете на 2 години. Привърженик е на естественото раждане, кърменето и се стреми да насърчава жените да вървят в тази посока.

Лекцията, която тя представи е на тема "Хармонична бременност, раждане и първи грижи за новороденото."

От лекцията гостите научиха:
Всички етапи от бременността до грижата у дома.
1. Подготовка и избор на екип за раждане
2. Кърмене и хранене
3. Първи грижи у дома
4. Хигиена и сън
5. Поводи за тревога

Рая Тенчева, управител на фирма Раяленд

ForumRayaToys

Рая Тенчева е управител на фирма Раяленд още от самото ѝ начало. Лично избира всички продукти и марки предлагани от Raya Toys.
Контактува директно с всички клиенти и партньори. Благодарение на 19 годишния си опит в бранша има точна и вярна преценка, която ще Ви помогне практично и икономично да изберете правилни продукти, които ще използвате дълго и безпроблемно.

От лекцията нашите гости научиха:
1. Бебешката количка - “Цяла наука” която ще разберете за 5 минути.
2. Столчето за кола - Най-важния продукт, който спасява живота на вашето бебе и дете.
3. Борба с коликите - Видове шишета и продукти, които НАИСТИНА помагат.
4. Кърмене и хранене - Практичният избор на помпи за кърма.
5. Къпане - Видове ванички и протектори.
6. Спане - Матрак, възглавница и легло. Подредени по важност. Обяснени по смисъл.
7. Гаранция - Закона в България, който Ви защитава, но не Ви оправдава.
Лекцията ѝ "Списъче с най-важните покупки за бебето" беше представена заедно с Даниела Беширова и Пролет Десова.

Ани Владимирова, психолог

ForumRayaToys

Ани Владимирова има над 15-годишна практика в областта на практическата психология. Зад гърба на тази изключително интелигентна и очарователна млада дама стои сериозен опит в различни сфери на психологическото консултиране, силен познавателен интерес към живота, света и човека и едно – наистина – огромно сърце.

Ани Владимирова е създател и на първата уеб-базирана форма за консултиране на пациенти у нас, сайта за онлайн терапия www.e-therapy.bg. Освен това, тя е получила доверието на телевизионни предавания, за психологически анализ и подбор на участници.
Лекцията, която тя представи е на тема "Силата на женската психика през време на бременността и в следродилния период."

Вече 19 години събираме опит и се вслушваме във Вашето мнение и препоръки.

ForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToys

С този форум решихме да споделим всичко научено, да ви представим най-новите тенденции на водещите световни марки CybexGBHauckTutekBabyOnoDr.BrownsMamTega babyBaby Matex , Lassig и др.

Поканихме лектори, от които можем да научим не само за най-вълнуващите моменти от бременността, раждането и грижата за новороденото, но и за правилното хранене и психичното ни състояние. Всичко това определяме накратко като:

“Как ние и нашето дете да бъдем ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ”.

ForumRayaToys