Forum Raya Toys

ForumRayaToys

Първи Форум Raya Toys

Септември 28, 2019, ИЕЦ София

Първото издание на Форум Raya Toys се проведе на 28 Септемри 2019 г. в Интер Експо Център, София като то включваше лекции, обхващащи важни теми около бременността, раждането, първи грижи за бебето както и презентация на новите модни колекции на CYBEX: Spring Blossom, Rebellious, CYBEX by Karolina Kurkova, Jeremy Scott Wings, както и FE Values for Life. Представен пред българската публика бе и иновацията на CYBEX: e-Priam. 

Нашето събитие събра над 3000 гости, които получиха ценна информация и съвети от опитни специалисти.

ФОРУМ RAYA TOYS

Бременността и Майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди в живота на всяка жена. Очаквайки появата на своя скъпоценен дар, се стараем да осигурим най-добрата грижа с най-безопасните и комфортни продукти, които избираме с любов за бебето си.

ForumRayaToys

Ние от Raya Toys разбираме това, ето защо решихме да ви улесним да се ориентирате лесно в океана от информация, който ви залива, за да изберете лесно и компетентно най-доброто за себе си и своето малко съкровище. Организираме с много желание и любов за всички бъдещи и настоящи родители Форум „RAYA TOYS“, по време на който водещи специалисти ще запознаят присъстващите с основните етапи, трудности и предизвикателства на родителството. Ще научите и за новостите и актуалните продукти от водещите фирми в производството на стоки за майката и бебето.

Лектори:

Д-р Енджи Касабие, диетолог

ForumRayaToys

Д-р Енджи Касабие е известен диетолог и специалист по хранене. Основател е на първата компания за здравословно и диетично хранене в България – AND DIET.

Д-р Касабие добива популярност в България и получава доверието както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Робърт де Ниро, Джон Траволта, и много други световни звезди както и царски семейства от Арабските Емирства!

В момента д-р Енджи Касабие е асистент в „Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене“ в Медицинския университет. Паралелно с това защитава магистратура и докторантура във Вашингтонския университет със специалност „Диететика“. През 2014 г. защитава докторантура в Спортна Академия София (PhD).

Лекцията, която тя представи е на тема "Здравословното хранене по време на бременността".

Илияна Чикичева, акушерка

ForumRayaToys

Илияна Чикичева е завършила Медицински университет – София през 2012 година. Работила е в Шейново, а от 2013 година работи в отделение по оперативна гинекология към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”. Майка е на дете на 2 години. Привърженик е на естественото раждане, кърменето и се стреми да насърчава жените да вървят в тази посока.

Лекцията, която тя представи е на тема "Хармонична бременност, раждане и първи грижи за новороденото."

От лекцията гостите научиха:
Всички етапи от бременността до грижата у дома.
1. Подготовка и избор на екип за раждане
2. Кърмене и хранене
3. Първи грижи у дома
4. Хигиена и сън
5. Поводи за тревога

Рая Тенчева, управител на фирма Раяленд

ForumRayaToys

Рая Тенчева е управител на фирма Раяленд още от самото ѝ начало. Лично избира всички продукти и марки предлагани от Raya Toys.
Контактува директно с всички клиенти и партньори. Благодарение на 19 годишния си опит в бранша има точна и вярна преценка, която ще Ви помогне практично и икономично да изберете правилни продукти, които ще използвате дълго и безпроблемно.

От лекцията нашите гости научиха:
1. Бебешката количка - “Цяла наука” която ще разберете за 5 минути.
2. Столчето за кола - Най-важния продукт, който спасява живота на вашето бебе и дете.
3. Борба с коликите - Видове шишета и продукти, които НАИСТИНА помагат.
4. Кърмене и хранене - Практичният избор на помпи за кърма.
5. Къпане - Видове ванички и протектори.
6. Спане - Матрак, възглавница и легло. Подредени по важност. Обяснени по смисъл.
7. Гаранция - Закона в България, който Ви защитава, но не Ви оправдава.
Лекцията ѝ "Списъче с най-важните покупки за бебето" беше представена заедно с Даниела Беширова и Пролет Десова.

Ани Владимирова, психолог

ForumRayaToys

Ани Владимирова има над 15-годишна практика в областта на практическата психология. Зад гърба на тази изключително интелигентна и очарователна млада дама стои сериозен опит в различни сфери на психологическото консултиране, силен познавателен интерес към живота, света и човека и едно – наистина – огромно сърце.

Ани Владимирова е създател и на първата уеб-базирана форма за консултиране на пациенти у нас, сайта за онлайн терапия www.e-therapy.bg. Освен това, тя е получила доверието на телевизионни предавания, за психологически анализ и подбор на участници.
Лекцията, която тя представи е на тема "Силата на женската психика през време на бременността и в следродилния период."

Вече 19 години събираме опит и се вслушваме във Вашето мнение и препоръки.

ForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToysForumRayaToys

С този форум решихме да споделим всичко научено, да ви представим най-новите тенденции на водещите световни марки CybexGBHauckTutekBabyOnoDr.BrownsMamTega babyBaby Matex , Lassig и др.

Поканихме лектори, от които можем да научим не само за най-вълнуващите моменти от бременността, раждането и грижата за новороденото, но и за правилното хранене и психичното ни състояние. Всичко това определяме накратко като:

“Как ние и нашето дете да бъдем ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ”.

ForumRayaToys